JVLS gruppen

Vi ingår i en företagsgrupp som heter JVLS och tillsammans stärker vi vår position och närvaro i regionen. Vi har en stabil nätverk bakom oss som ser till att vi kan leverera våra produkter och tjänster på ett tillfredsställande sätt!

JemtVulk finns i Brunflo och arbetar mestadels mot företag i Jämtland och Härjedalen.Vi finns i Ljusne på Södra Norrlands kust, 7mil norr om Gävle!Nj:s Transportörteknik AB är det senaste tillskottet i vår grupp. Håller till i Bergsjö.

Du hittar oss i mitten av Sverige

Leverantörer

Primogum sätter kunden i fokus – Totalleverantör av transportband och tillbehör kring en transportör. Kunskap, gummiprodukter och tillbehör i världsklass! Vi erbjuder även kurser, montage, support och screening.

Med ett brett utbud av slitstarka material, konsulttjänster och utbildningar erbjuder vi kundanpassade slitagelösningar till den svenska basindustrin.

Primogum Industrial Products är ett systerföretag till Primogum AB och jobbar huvudsakligen med Industrislang i gummi, plast & termoplast / Gummiduk, Termoplastiskt gummi, slitgummi & mattor. Vi har även tillbehör som kopplingar och gummerade slitdetaljer.

Vi har Slangservice och är återförsäljare för Hydroscand

Vi är återförsäljare åt Vendig i Mellannorrland.